Cum romantismul compenseaza sexul simulat

Un comentariu pe care l-a scris mai devreme intr-o discutie placuta, raspuns la o afirmatie care sustine echilibrul dintre romantism (flori si alte atentii) si placere sexuala, transformat in postare:

Echilibrul dat de flori este in fapt un gol facut de lipsa sexualitatii integre, sugrumarea energiei vitale, care necesita umplut/compensat cu sensibilitati superficiale (eu de ex nu vreau flori moarte :D). Desigur, faptul ca tu vrei sa imi cumperi un ghiveci care ai vazut ca se potriveste decorului dormitorului meu, imi arata o preocupare reala, oricum, orice atentie necesita sa fie consecinta a unei relationari de fond, nu moneda de schimb.

Scria cineva odata ca toata lumea stie sa faca sex si ca nu asta ar trebui sa fie problema, ce asa mare lucru si atata discutie, insa o astfel de afirmatie imi zice ca persoana in cauza nu a facut niciodata sex cu adevarat. Intr-adevar, sexiualitatea liber exprimata si sexul real, nu cel simulat, este intotdeauna efectul si expresia unei transformari de fond.

Majoritatea oamenilor de azi nu fac sex si ma-ndoiesc ca exagerez daca spun ca poate mai putin de un sfert din populatie o face la modul real.

Pana nu ajunge omul gol in fata sa si in fata celuilalt, pana in suflet si-napoi, sexul nu este decat o simpla frecare pe o scena deschisa, o competite, o etalare de imagine, datorie, nevoie fiziologica bruta, temeri si retineti urmarind incordat cum te vede celalalt, ce prestatie ai, lupta de putere, neacceptare de sine, etc. Ne futem de-a dreptul unul pe altul, demon+strand, cumparand, platind avansuri pentru siguranta, insa nu ne simtim pana-n fiinta.

Omenirea e in punctul abuzurilor alimentare si sexuale, dar are deficiente nutritive ingrijoratoare si sexualitate devitalizata, cauza a majoritatii dezechilibrelor mondiale.

Cand omul se observa limpede pe sine si este profund atent la trairile celuilalt, nu fortat si constipat emotional, ci din reala preocupare, cand simte in fiecare respiratie, miscare, penetrare, mangaiere, sarut, sufletul celuilalt, aproape ca nu mai distinge corpul lui de a celuilalt, raportarea masculin-feminin fiind pura, contopirea si comunicarea reala cu sine sa fie aceeasi si resimtita, incepe in sfarsit sa faca sex. Cand simte gustul hranitor al trairii autentice, nu mai este tentat de niciun cantec de sirena al aparentelor si intereselor egotice, cel mai excitant stimul si singurul de altfel, fiind naturaletea, trairea pura, asumata.

Asadar, principiul sanatos este: lasa florile la cimitir si fute-ma pana-n suflet!

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s