Hipnoza falsei cautari

Cautarea – alt cuvant hipnotic menit sa sminteasca omul nesigur, hranindu-i tulburarea. In faza incipienta omul descopera, exploreaza, studiaza si apoi cauta ceea ce a descoperit si cunoaste deja.

De exemplu ai descoperit o ciuperca noua in padure, o culegi, o studiezi in laborator, o mirosi, te hranesti cu ea, o observi in corpul tau si asa mai departe dupa care incepi sa cauti prin padure o plasa intreaga, cautarea aceasta fiind o plimbare lejera, fara presiunea si efortul obositor pe care omul il face ascunzandu-se sub comoda umbrela a cautarii.

De ce?

Pentru ca deja stii ce vrei sa gasesti si recunosti din multime chiar fara a cauta insistent cu privirea incordata (caci incordarea privirii te face sa nu-ti vezi ochelarii de pe nas).

Cuvintele si telurile neintelese duc in derizoriu sensul real cand sunt imbratisate de cel care nu-si asuma intregul proces, sarind pasi de evolutie, dar vorba unei prietene intelepte: „viata nu te vrea prost” si astfel apare victimizarea si conflictul interior cu revarsare veninoasa….

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s