Omul nu are nevoie sa se numeasca nici credincios, nici laic, nici monogam, nici poligam

Omul nu are nevoie sa se numeasca nici credincios, nici laic, nici monogam, nici poligam, nici monosocial, nici polisocial, nici abstinent, nici vulgar, el fiind fara de nume in manifestarea naturala, insa cum manifestarea a invatat sa o reprime, calculand-o si ascunzand naturalul, o face acum intr-o maniera…naturala, transformand firescul in nefiresc.

In mod natural, omul leaga prietenii/relationari de toate felurile, fiecare dintre acestea evoluand intr-un anume mod specific si unic, independend si nu are dreptul sa pretinda nimic de la nimeni, indiferent de alegerea lui si de stilul personal (constient sau mai putin constient ales).

In realitate, toate aspectele care dau numele cuiva sunt consecinte ale unor calatorii/curgeri in ritmul legilor naturii. Ca de exemplu sexul este consecinta a unor prietenii (indiferent de conditionarile mintii), alimentatia sanatoasa este consecinta unor constientizari (fara vreo impunere silita de conditia sanatatii), comunicarea sociala este efect al structurii si tendintei personale, etc.

Problema apare acolo unde omul cauta direct efectul, care bineinteles ca este pe termen scurt, de suprafata si generator de iluzionari mai profunde si acolo unde incepe sa blameze, neintelegand ceea ce este in profunzimi si mai mult de atat, pretinzand celor apropiati sa i se alature in inconstienta, speculand pe seama prieteniei si ingradind alegerile celorlalti.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s