Intercomunicare….

          “Omul este ancestral bun si are in el o natura divina”, spunea Ming-Tzi si aleg sa incep a-ti scrie plecand de la aceasta idee. Fiecare dintr noi are capacitatea autovindecarii si a regenerarii. Pe langa atentia intrinseca pe care e firesc sa o cultivam, acea atentie care observa cu claritate emotiile si efectele lor, caci este deja stiut faptul ca bolile, in esenta, au cauze spirituale, natura ne sprijina in a ne vindeca si a ne hrani structura.

 

          Omul- fiinta vie, parte a cosmosului total, interfereaza cu ceea ce este, avand in continut informatia naturii, astfel, fara prea multi algoritmi de calcul, este de la sine inteles ca nu industria farmaceutica ci natura  vindeca cu adevarat, tratand cauza, nu doar efectul.

 

          In secolul pe care tocmai il travarsam, boala cea mai mare este de fapt boala timpului, caci in toata goana catre niciunde, omul alege nenaturalul, alege solutiile pe termen scurt, dar vizibile in mod strident, sfidand astfel principiul de functionalitate al naturii si incapatanandu-se sa transforme firescul in nefiresc. Drept consecinta, intreaga inversunare a noastra spre a adapta mediul la  nevoile noastre iluzorii, in loc sa ne adaptam noi, aduce dupa sine, ca o reactie de adaptare la mediul agresiv, transformari interioare cum ar fi stresul, depresiile, iar de aici deriva celelalte. Fiecare mic sistem (univers) are la baza un ciclu ce se repeta, fiind o relatie de interdependenta aproape perfecta. Un ciclu ce de fapt este acelasi de la micro la macro si invers, regasindu-se si in corpurile noastre.

 

A trai cu adevarat inseamna a primi cu deschidere si observare tot ceea ce vine din noi sau spre noi, fara a reprima, fara a ne crea dependente sau aversiuni. 
Cunoasterea ne ofera putere, insa adevarata libertate ne-o ofera cunoasterea de sine si mai ales deschiderea spre nou, informatie pusa in slujba sufletului si a mintii.

Daca nu esti intru-totul hotarat sa tratezi cauzele efective ale unei afectiuni sau boli, nici plantele, nici remediile nu pot fi de ajutor. Spunea cineva la un moment dat ca plantele medicinale nu fac miracole,ci sunt ele insele un miracol. Sunt miracole ce aduc echilibrul natural in viata noastra, in corpul si mintea noastra, insa sa avem in vedere ca mereu vindecarea pleaca de inauntru spre afara.

 

Cu adevarat omul nu are nevoie sa se ocupe de afectiuni in sine, ci de a-si da voie sa fie el in forma lui fireasca, in variant aceea de dupa perdelele iluzorii ale fricilor, lacomiilor din care deriva dezumanizarea, parsivitatea, dispret, etc., din acest punct de atetie treaza, lucrarea spre vindecare o preia natura. O constatare imi spune ca omul, in plamadeala lui ancestrala contine diverse predispzitii ori direct afectiuni (emotii, stil de viata) pe care, desi le transcede, e posibil ca la nivel fizic, al sanatatii, sa le resimta abia generatii urmatoare, daca aceasta lucrare este perpetuate, iar rodul sau hranitor este folosit.

 Pana in punctul transcederii, asumarii/constientizarii, omul nu-si traieste viata, ci doar predispozitia (pilot automat).

Una dintre cele mai mari calitati este sinceritatea fata de sine. Adesea ne mintim cu convingerea ca nu ne mintim.

 

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Intercomunicare….

  1. Doamna Alina am aflat acum de la NasuTv,domnul Roxin cu invitatul său de unde vine numele de Slav.La începutul religios pe teritoriile din Est când introducerea credinței a fost obligatorie.Cei care slăveau pe Isus,Cristos au devenit Slăvitori lui Isus. Aveți dreptate asupra acestei relații între om şi natură care în parcursul zecilor de mii de ani sa creat legături de supraviețuire şi dogme spirituale.Din nefericire evoluția umană a fost dictată de puterea religioasă,militară, care a exterminat toată opoziția împlântând o dogmă temporală care este la sfârșit de evoluție. Vedem puterea din Est care distruge tot ce este rațional în teritoriul să cu dorințe de expansiune.Sperăm să fie o mare schimbare în rândurile celor care conduc pentru binele lor,al nostru, cei care ne învecinăm şi ceilalţi din lume.Avem obligație morală umană să expunem celor care doresc să afle o multitudine de ameliorări personale şi noi la rândul nostru trebuie în continu să acumulăm pe toată perioada de viață, năutiile pe care ne interesează.Pământul are viață,suntem copii acestui pământ creator,avem obligația să înțelegem,să învățăm,să protejăm mama natură şi să transmitem celor din jur acest adevăr pentru a conștientiza în masă acest fenomen.
    Succes doamna Alina şi la mulți ani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s