O femeie deghizata, mereu va atrage un barbat deghizat

Am avut odata ocazia sa interactionez cu pacientele dintr-un spital de psihiatrie. Imi amintesc limpede si in detaliu cand priveam o tanara pacienta care venea senina spre mine. Mi-a mangaiat parul intr-o admiratie sincera si m-a rugat sa o dau cu rimel. Atunci, observandu-i comportamentul ulterior, am vazut pentru prima data pe cineva care a facut asta doar pentru sine. S-a privit incantata in oglinda, dupa care si-a luat un mar si s-a asezat in pat privind in gol. Nu avea acea sete de a iesi din comun, de a-si purta podoaba printre ceilalti, de a se hrani cu aprecieri. Ii era de ajuns propria incantare….

In amintirea acestei experiente dezvolt ideea si observ parada zilnica a femeii de a-si acoperi goliciunea, deghizand ceea ce este in decoruri menite sa creeze miraje, sa seduca si sa alimenteze iluzia superioritatii unei frumuseti neresimtite pe dinauntru. Exista adesea printre femei decizia de a renunta la o petrecere din cauza lipsei unei toalete care sa o faca sa se simta frumoasa, fiind dependenta de altfel de aceasta.
Desi spunem ca o facem pentru noi insane, am observat pe propria-mi piele dez+amagirea (trezirea din amagire) ignorarii podoabelor sau schimbarilor mele estetice.

Barbatul atras de o femeie,va fi la fel de incantat si de rochia rosie, mulata si de pijamalele cu ursulet, de chipul fardat si de obrajii botiti de perna, caci pasiunea puternica este sau nu este, ea nu poate fi mascata. Insa da, o femeie deghizata mereu va atrage un barbat deghizat.

Barbatilor le place masca, dar totodata constientizeaza hipnoza cantecului de sirena, acest antagonism resimtit de femeia care alege sa urmeze linia, duce in derizoriul unei coruptii sexuale, uneori aceasta dizarmonie ucide sexualitatea, ramanand doar satisfactia unei aprecieri estetice.

Toaleta tine locul unui ecran pe care sa fie afisat mesaujul clar: sunt atragatoare/te doresc, precum mutii, caci devenim mute in fata propriilor forte interioare care intra in conflict cu prejudecatile sociale, alegand sa ne supunem lor si implicit imaginii pe care ne-o creem.

Dezamagirea este ca aceasta reusita, dupa ce femeia isi atinge scopul validarii propriei frumuseti, nu foloseste la nimic. Fiecare efort investit fiind atat de fragil, dependent de cum liciteaza ceilalti, o singura parere dezaprobatoare duce la falimentul elegantei si frumusetii.

Femeia autentica nu are nevoie nici de arobare, nici de dezaprobare, intelegand perspectiva investitorilor corupti care s-au lasat prinsi in ruleta ruseasca a jocului de imagine a unui sine fals, ea fiind asa cum este. Nu se simte goala, ci se lasa descoperita atunci cand simte, nemascand, afisandu-si natura exact asa cum este, cu bucurie, senina pentru fiecare rid, trasatura, curbura a corpului sau, fiind intr-o armonie cu natura, acceptandu-se in toata splendoarea sa, iubindu-si sanii lasati dupa alaptare, chipul uneori palid, constructia corpului, vocea, tot, emanand o senzualitate resimtita in tot ceea ce face.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la O femeie deghizata, mereu va atrage un barbat deghizat

  1. Pe scurt femininul provoacă şi alege,masculinul aleargă să cuprindă teritoriul cel mai mare posibil pentru a avea o mai mare șansă să aibe plăcerea fizică dorită.Istoria triburilor care s-au stabilit pe aceste teritorii vaste au reușit să trăiască împreună fără războaie de exterminare masivă.Limba a fost factorul determinant pentru a comunica şi transmite sentimentele între aceste triburi de mai bine de 10.000-20.000 de ani.Am remarcat din istorie căci Rusia un popor cu un teritoriu foarte limitat în ani 900 a devenit prin război un imperiu în zilele noastre.

    https://plus.google.com/u/0/photos?pid=6008280749864272402&oid=102591604278692263469

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s