Femeile naturale, crescute pe ogorul Mamei Pamant, gatesc cu savoare, orice ar gati si indiferent unde, in bucatarie sau in dormitor!

Imi povestea azi un prieten faptul ca, desi nu este o persoana conservatoare sau traditionalista, il atrag femeile care se pricep si la gatit si care sunt creative, imprevizibile, naturale; care gatesc mese gustoase si seri savuroase.

Ei bine, totul are gust!

Viata insasi e o bucatarie cu dulapuri pline de condimente care mai decare mai viu parfumate si aromate, un loc de joaca plin de jucarii colorate, diferite, pufoase, complexe.

Insa este o vorba care spune ca cei mai buni bucatari sunt barbatii si tind sa cred ca asa este.

De ce?

Pentru ca femeile “iubite bine” (vorba prietenului de care va povesteam), gatesc bine, altfel spus, ca sa pastram linia culinara, femeile (barbatii, caci e valabil si invers, indiferent de ce gatesc) iubite (care iubesc/traiesc) gustos, gatesc gustos. Ele stiu si isi dau voie sa se joace cu aromele fara a se limita la o reteta clasica, fara a fi fidela unui sablon, experimentand si combinand, obtinand contraste atat de fascinante.

Pentru o femeie vie, viata are gust!

Totul fiind intr-o continua intercomunicare, ne hranim unii pe altii si unii prin altii.
Femeile dezinvolte, libere, pline de viata gatesc bine, va asigur. Chiar si cele care nu stiu inca! 😉

Da, sexualitatea, afectiunea, iubirea sta la baza oricarei creatii, astfel ne perpetuam.

Repetand o scriere de zilele trecute, spun ca e vorba de decizia de a trai bucuria si fascinatia, intens, cu pasiune, cu pofta, in mod curat, simplu, lasand mintea goala de etichete, retete, temeri sau vinovatie si permitand sa ti se umple de extazul de a fi.

Femeile (oamenii in general) care se lasa prinsi de inchisorile conceptuale, nu au gust, nu dau gust. Sunt precum recolta din serele artificiale. Crescuti la norma, dupa tipare si uneori pica greu, creaza indigestie, sunt greu de mestecat, oricat ai decora farfuria.

Femeile naturale, care stiu a gusta cu pofta din viata, crescute pe ogorul Mamei Pamant, gatesc cu pofta si cu savoare, orice ar gati si indiferent unde, in bucatarie sau in dormitor!

Natura e un deliciu, pentru ca e atat de naturala!

Da, esti divin/a, fiind!!!

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Femeile naturale, crescute pe ogorul Mamei Pamant, gatesc cu savoare, orice ar gati si indiferent unde, in bucatarie sau in dormitor!

  1. Roman Florin zice:

    Femeile cresccute pe ogorul mamei pamant sunt acele femei care indiferent cand si unde sunt dau o savoare aparte in tot ceea ce fac ( gatesc, iubesc, doresc sau sunt dorite etc).Dau acea savoare vietii care adesea lipseste din sufletele şi din simtirile celor din jur. Cine cunoaste si intelege acele femei, ar trebui sa fie fericit pana la sfarsitul timpului ( nu a vietii). Prin urmare cand le intalniti faceti tot ce puteti pentru a fi voi insiva alaturi de ele, restul va veni de la sine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s