Observare, intelegere si acceptare-mangaieri pentru orice limitare

 

Sunt momente in care iti tremura sufletul, ori de fericire, ori de teama, ori de vulnerabilitate.

Sunt momente cand nu stii daca sa vorbesti sau sa taci, daca sa plangi sau sa razi, daca sa urli… cand simti ca ai nevoie de liniste, de tacere, de ragaz. 

Atunci e momentul sa incepi sa-ti dai ascultare, sa-ti dai timp, sa ramai in observator si apoi sa trimiti iubire si intelegere catre fiecare latura neinteleasa din interiorul tau.

Bucuria, iubirea, libertatea, vestile bune si binefacerile merita mereu celebrate, simtite cu intensitate, iar trairile opuse au nevoie de observare, intelegere, asimilare si ascultare….in momentul in care se intampla ceva mai putin dorit, ce oricum are rolul de a ne atrage atentia, obisnuim sa „celebram” acea intamplare, hranind-o cu blamare si energie joasa, iar minunile din vietile noastre trec neobservate, raman flamande si nu se mai dezvolta, le prigonim. 

Poate, daca invatam sa hranim bucuriile asa cum ne hranim deznadejdiile cand jucam rolul victimei sau a judecatorului, vom aduce mai multa lumina si pace in vietile noastre si a celorlalti…sa alegem constient incotro ne canalizam energia!

Sa radem cu toata inima, sa plangem cu toata inima si cu tot chipul si sa lasam ca efectul curativ al acestor manifestari sa-si implineasca rolul.

Port cu sarguinta fiecare clipa neinteleasa pana in centrul inimii mele. O las acolo si permit intelepciunii sufletului sa o lumineze. Privesc lumea din acest loc, din dreptul inimii si observ…Ascult mesajele, vizualizez cum inspir energie benefica din intreg cosmosul, intelegere, intelepciune, iubire si pace si cum expir orice rigurozitate, orice imi limiteaza trairea…

Imi vin in minte doar cuvintele lui Victor Hugo cand spunea ca „sunt clipe in care, oricum ar sta trupul, sufletul e in genunchi”.

Recunostinta naturii, Universului, recunostinta pentru tot ceea ce este, recunostinta pentru aceasta stare de recunostinta!

Iubirea si intelepciunea divina sa ne guverneze…si sa ne amintim intotdeauna ca suntem parte din marele Tot, suntem manifestari divine!

Cu iubire,

Alina

Anunțuri
Notă | Acest articol a fost publicat în Liniste si ascultare, Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s