Linistea-strada catre puterea ta interioara

Imagine

Sufletul tau are nevoie de liniste si de ascultare…

Linistea isi va face loc in viata ta, atunci cand hasoul mintii va disparea si cand sufletul va fi in armonie cu ceea ce esti.

Linistea aduce liniste.

Ia-ti timp din cand in cand, suflet drag si urmareste cum infloresc bobocii trandafirilor, cum zambesc copiii, cum suna ploaia, cum iti bate inima. Este o forma de meditatie, o solutie de a deveni martor al existentei. Este cel mai bun mod de a ramane cu tine si de a-ti incetini ritmul mintii, crescandu-l pe cel al intuitiei…echilibrand balanta.


Suntem minte, trup si suflet si este necesar sa mentinem un echilibru al trinitatii noastre.

Desprinde-te de obiceiurile majoritatii, iar ele se vor desprinde treptat de tine.

Coboara in inima ta si fa curatenie, da cu matura iertarii si acceptarii, aspira cu sarguinta si iubire, nu da gunoiul sub presul renegarii si a luptei continuie…orice tratare incepe prin acceptare.

Conecteaza-te in fiecare zi, cateva minute, cand si cat simti tu, la scanteia divina din tine. 

Ramai in centrul inimii tale, in sediul sufletului tau si asculta zgomotele din mintea, trupul si sufletul tau. Mediteaza/cugeteaza asupra a ceea ce reprezinti cu adevarat. Intreaba-te care iti este rolul, mergi pe calea pe care te ghideaza inima si vei simti cum iluziile mentalului vor disparea (frica, ingrijorarea, stresul), vei simti cum viata se armonizeaza, cum curge lin.

Deconectarea de Sursa, de divinitatea din noi, ne conduce treptat spre iluziile viietii ce nu ne apartine sin e identificam cu ea. Ne identificam cu fricile, deznadejiile, stresul, uitand de fapt ca acestea sunt chiar bariera din fata a ceea ce este essential, bariera ce blocheaza ceea ce urmeaza sa vina spre noi.
Ofera lumii linistea ta, ofera lumii iubirea ta!

Cand simti in preajma deznadejde, respingere, frica, gelozie, rusine…sentimente de vibratie mai incarcata, ofera energie densa, trimite din toata inima incredere, acceptare, iubire…iubirea are cea mai inalta vibratie, aminteste-ti de ea intotdeauna.

Fii responsabil de ceea ce iti apare zi de zi in drum. Iubeste…puterea iubirii este vindecatoare.   

 

Cu iubire,

Alina

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s